Alo, Domnule Primar: 0244-984; Tel. Verde: 0800.800.884; Dispecerat: 0244-595.063
Curățenia definește civilizația!

Curățenia definește civilizația!

 

După reluarea operațiunilor programate pentru ecologizarea zonelor abuzate de cetățenii rău intenționați, sperăm că odată cu bucuria de a vedea curățenia din vecinătatea locuinței lor, cetățenii să devină mai sensibili și mai implicați.

Continuăm activitățile de curățenie din zonele afectate desfășurând totodată și cea mai amplă campanie de informare și conștientizare a cetățenilor privind gestiunea deșeurilor.

Încurajăm toți cetățenii responsabili din municipiul Ploiești să se implice în cadrul comunității în educarea vecinilor, prietenilor și cunoscuților, pentru că împreună putem descuraja abandonarea deșeurilor pe spații verzi, în zona parcurilor, a malurilor și/sau în albia pârâului Dâmbu. O cantitate impresionantă de deșeuri abandonate a fost ridicată din mai multe zone inclusiv albia și malurile pârâului Dâmbu.

În același timp mulțumim tuturor agențiilor de presă ce vor susține această campanie prin preluarea și promovarea informațiilor în publicațiile online, scris și radio-tv.

Asigurăm pe toți cetățenii municipiului Ploiești că toate sesizările privind abandonarea deșeurilor este recomandat să fie documentate foto/video pentru identificarea persoanelor rău intenționate.

Având suportul Poliției Locale Ploiești vom desfășura activități de verificare și control, iar împreună cu operatorul de salubritate vom iniția campanii de informare cu Asociațiile de proprietari.

Ploieștiul trebuie să devină un oraș curat și responsabil pentru copii noștrii, pentru noi.