Alo, Domnule Primar: 0244-984; Tel. Verde: 0800.800.884; Dispecerat: 0244-595.063
Let’s do it, Ploiesti!

Let’s do it, Ploiesti!

          Primaria Municipiului Ploiesti, prin Regia Autonoma de Servicii Publice, invita cetatenii sa faca parte din echipa locala de actiune pentru “Let’s do it, Ploiesti!”, reeditarea celui mai mare proiect de implicare sociala, care se va desfasura în orasul nostru, în data de 15 septembrie 2018.

         Misiunea proiectului este mobilizarea cetatenilor din zonele identificate cu deseuri abandonate, a autoritatilor, a societatii civile, a companiilor private si a mass-mediei pentru curatarea arealelor naturale din jurul localitatii, alaturi de reciclarea a cel putin 30% din numarul de saci ce vor fi strânsi.

          Înscrierea în echipele voluntarilor la aceasta actiune se poate realiza, inclusiv în ziua desfasurarii activitatilor, la adresa de e-mail florentina.stan (at) letsdoitromania.ro .

          La nivelul municipiului Ploiesti au fost identificate urmatoarele zone în care pot actiona voluntarii înscrisi pentru colectarea deseurilor abandonate:
    Zona 1 – Padurea de pini – în vecinatatea cailor ferate (Zona de Vest);
    Zona 2 – str. Transfornatorului – str. Livezilor;
    Zona 3 – Str. Lucernei
    Zona 4 – Str. Drumul Sarii – Str. Crângului.


          Pentru municipiul Ploiesti, autoritatea responsabila în gestionarea acestei actiuni este Regia Autonoma de Servicii Publice Ploiesti, tel. 0244-541071, fax. 0244-513670.
          Conform detaliilor stabilite cu organizatorii, sâmbata 15 septembrie 2018, începând de la ora 9.00, voluntarii vor fi transportati cu autobuzele SC Transport Calatori Express SA catre zonele propuse pentru curatenie în campania “Let’s do it, Ploiesti!”, locul de întâlnire pentru voluntarii participanti fiind stabilit la Sala Sporturilor Olimpia.
           Let’s do it, Romania a reusit implicarea a peste 1.100.000 de voluntari în 8 ani de activitate. Viziunea acestui proiect este o tara cu 0 deseuri, iar valorile exprimate prin aceasta actiune de amploare sunt pasiunea, încrederea, respectul pentru natura si implicarea.