Alo, Domnule Primar: 0244-984; Tel. Verde: 0800.800.884; Dispecerat: 0244-595.063

Comunicat de presa

           Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti, cu sprijinul Primăriei Municipiului Ploieşti anunță campania naţională de informare „Fii la tine-n țară la fel ca afară”, organizată în parteneriat cu ASOCIAȚIA ECOTIC şi Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, eveniment care se va desfăşura  în orașul nostru, în perioada 28 septembrie – 9 octombrie 2020.

           Scopul acestei acţiuni este de a contribui la conștientizarea ploieştenilor în privința importanţei reciclării corecte a deşeurilor DEEE – deșeuri de echipamente electrice și electronice.

           Municipalitatea îndeamnă astfel ploieștenii să predea corect spre reciclare deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE), urmând ca fiecare persoană care predă deșeuri de minim 5 kg cumulate va primii un premiu instant, iar pentru o cantitate de peste 19 kg va fi înscrisă automat la o tombolă, având șansa de a câștiga premii precum: încărcătoare wireless, mașini de înșurubat și găurit, uscătoare de păr, mașină de tuns iarba sau aparat de spălat cu presiune.

           Extragerea câştigătorilor în cadrul acestei campanii se va realiza în data de 15 octombrie 2020 (prin intermediul website-ului random.org), urmând ca organizatorul să informeze fiecare câștigător privind modalitatea de livrare a premiului.

           Ploieștenii vor beneficia de preluare în mod gratuit de la domiciliu a DEEE-urilor mari și voluminoase, apelând numărul 0211933 sau 0244546627.

            Este important ca cetățenii să înțeleagă care sunt modalitățile corecte de debarasare de deșeuri de echipamente electrice și electronice, iar această campanie face exact acest lucru.
Campania „Fii la tine-n țară la fel ca afară” reprezintă în fapt un serviciu de colectare direct de la domiciliul cetăţenilor a acestor deșeuri de echipamente electrice și electronice în vederea realizării unei eficiente colectări separate.

 

 

Compartiment Marketing si Comunicare